CSBFever Members (NL)

-

Hallo Rijders, Drifters, Stunters & Fans,

Welkom op de website van CSBFever, de website van Nederland waar rijders,drifters, stunters en fans samenkomen om hun passie voor de sport met elkaar te delen. Er gaat de komende tijd veel veranderen en daar hebben wij jullie bij nodig. Als eerste vragen wij jullie om een account aan te maken, dit is geheel gratis en is van groot belang voor de toekomst van CSBFever en de sport.

Zodra er een account is aangemaakt krijg je automatisch toegang tot vele voordelen, bijvoorbeeld een members only korting bij bedrijven die gelinkt zijn aan CSBFever. Een bedrijf meldt zich aan bij ons om de members van CSBFever een speciale aanbieding te doen. Hierdoor bespaar je geld of krijg je iets extra’s, dit is alleen geldig voor CSBFever Members. Hiermee help je onze sponsoren en supporters met hun bedrijf of beroep. Vanaf 1 November 2021 komt de lijst online. Deze lijst met bedrijven zal wekelijks geupdate worden.

Naast de korting en voordelen bij de aangesloten bedrijven ben je ook lid van een community met rijders die dezelfde interesses hebben. Buiten de evenementen om zullen wij ook oefendagen en toerritten gaan delen om met elkaar kennis te kunnen maken, deze informatie zullen wij niet delen op de normale social media kanalen van CSBFever.

Verder doen we een oproep aan iedereen die het leuk zou vinden om CSBFever in het nieuwe seizoen van 2022 te helpen als vrijwilliger. Een vrijwilliger krijgt vele voordelen en hoeft geen evenement van CSBFever te missen. Hierbij kun je denken aan evenement begeleiders, baanofficials, beveiliging, brandweer, EHBO, catering, foto & video, online support, verkeersregelaars en nog veel meer plekken die we zullen moeten bemannen om van 2022 een geweldig seizoen te maken. Om er iets moois van te kunnen maken hebben we serieuze members nodig die net als ons doelgericht te werk kunnen gaan.

Ben je een ZZP’er die diensten aanbiedt en graag met CSBFever zou willen samenwerken om meer bekendheid of content te creëren dan kan dat natuurlijk ook, neem contact op met CSBFever.

csbfeverevenementeneventsFevercontesthayabusamembersmotordriftmotorsportnederland
Leave a Response

Leave a Reply