CSBFever Suzuki Hayabusa Win Actie

Welkom bij deze unieke kans om een Suzuki Hayabusa driftbike te winnen. Deze Suzuki Hayabusa is opgebouwd in de werkplaats van Custom SportBikes in Zuidland, de kuipdelen zijn gespoten in een speciaal marmer candy red, frame velgen en de rest van de onderdelen zijn hoogglans zwart gepoedercoat.

Er zit een Superbike stuur op met nieuwe rood stalen remleidingen, alle lagers zijn vervangen en er zit een nieuw setje banden onder, kortom een bijna nieuwe Suzuki hayabusa (verlengd op kenteken) om lekker mee te rijden (driften of racen).

De regels voor deze win actie zijn heel simpel, je koopt een petje in de webshop van CSBFever.com of PompertLife.nl en dan krijg je een lot met een uniek nummer (1-500), totaal zijn er 500 loten beschikbaar. Als alle loten zijn uitgegeven bij de bestelde petjes zullen we de trekking live uitzenden op de bekende social media kanalen zoals Youtube, Facebook, Instagram, Snapchat en Tiktok. Er zijn totaal 3 prijzen beschikbaar, de eerste (1e) prijs is een Suzuki Hayabusa Driftbike met NL kenteken (zie Foto), tweede (2e) prijs is een waardebon van €250,- te besteden bij CSBFever.com en de derde (3e) prijs is een waardebon van €150,- te besteden bij CSBFever.com.

De datum van de bekendmaking van de winnaars zal via whatsapp en social media bedeeld worden, zodra alle 500 loten zijn verdeeld plannen we een datum om de winnaars bekend te maken. De trekking van de winnaars zal tijdens een BBQ worden gehouden bij CSB in Zuidland. Wil je ook kans maken op deze practige hayabusa bestel dan vandaag nog je petje en krijg er een gratis lot bij!

Tijdelijk gratis luchtverfrissers en sleutelhangers (OP=OP) bij iedere bestelling in de webshop van CSBFever.com

Related Articles

Responses

New Report

Close